Kamis, 01 November 2012

Karatagan SMAN 1 Baleendah

Karya: Sony R.W 


SMA Negeri 1 Baleendah
Lembaga atikan di Kabupaten Bandung
Wadah pikeun putra-putri bangsa
Wadah pikeun sirung-sirung hareupan ki Sunda
SMA Negeri 1 Baleendah
Ngatik generasi calon pamimpin bangsa
Akhlak mulia nu jadi ageman
Ngawujudkeun pendidikan berkarakter bangsa
Di Baleendah kuring tolabul ilmi
Di Baleendah kuring babakti
Di Baleendah kuring jangji
Jiwa raga keur lemah cai
SMA Negeri 1 Baleendah

0 komentar:

Poskan Komentar

Entri Populer